Mijn naam is Bianca Clement. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Medi-Sports BV en werk hier met enorm veel plezier. Medi-Sports is een praktijk met een prettige sfeer, collegiaal en klantvriendelijk. Ik ben hier begonnen als receptioniste. Door de loop der jaren en ervaring kwam ik erachter dat een functie als  officemanager mij op het lijf is geschreven. Het faciliteren van andere mensen en ervoor zorgen dat zij hun werk op de beste manier kunnen doen, daar word ik gelukkig van!

Denk hierbij niet alleen aan de basisdingen, zoals een up-to-date administratie of een schoon en opgeruimde praktijk met alle middelen om de boel werkend te houden. Door mijn persoonlijke benadering en mijn positie als ‘spin in het web’ van de praktijk probeer ik namelijk net dat beetje extra over de wensen en eisen van mijn collega’s te weten te komen. Deze vervul ik vervolgens met een lach op mijn gezicht, wetende dat zij over de mogelijkheden beschikken om van die dag weer een superdag te maken. Door het enthousiasme van collega’s over hun vak groeit de kennis en expertise van dag tot dag en blijft de praktijk zich vernieuwen. En voor u als patiënt kunt u met al uw vragen bij mij terecht! Of het nu gaat om een afspraak of een nota, ik sta u graag te woord en denk graag met
u mee.

Ik ontzorg en faciliteer mijn collega’s graag maar nog liever zorg ik voor mijn gezin. In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn twee kinderen en trekken we er als gezin graag op uit.