Fysiotherapie bij Fysio Ammerzoden

Wij helpen u graag bij Fysio Ammerzoden. Maak direct een afspraak via de telefoon of onze website

Klachten aan rug, nek, schouder en knieën door een verkeerde houding, een “vaste” nek door dagelijkse stress of pijntjes bij bepaalde bewegingen die u moeilijk kunt plaatsen. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar ook voet, enkel, heup en lies klachten komen vaak voor. Het belemmerd vaak de dagelijkse bezigheden en u wilt hier van af!

Vraag direct een consult aan

  Klachten

  Klachten ontstaan wanneer onderdelen in uw lichaam die betrokken zijn bij beweging niet optimaal met elkaar werken. Fysiotherapie zorgt ervoor dat deze onderdelen weer op de juiste manier werken en met elkaar communiceren. Wij helpen u van deze klachten af en zorgen ervoor dat u zich weer vrijuit kunt bewegen. Onze gediplomeerde medewerkers nemen ruim de tijd voor u om de oorzaak van u pijn te ontdekken en maken een plan om dit te verhelpen. Daarbij
  krijgt u advies om klachten te voorkomen.

  Specialist op het gebied van (sport) revalidatie.

  Groot team van specialisten.

  Uitmuntend opgeleid.

  Kennismaking

  Wij willen wij u graag eerst leren kennen. We bespreken uw algemene gezondheid en horen graag wat uw voorkeuren en verwachtingen zijn. Ook zullen wij vertelen wat wij voor u kunnen betekenen.

  Onderzoek

  Wij gaan onderzoeken waar uw klachten vandaan komen. Wij kijken naar de beweging van uw lichaam en gewrichten, en kijken hoe uw houding is. Mocht de klacht hierna nog niet duidelijk zijn dan kunnen wij eventuele aanvullende onderzoek doen en u doorverwijzen naar een specialisme of huisarts.

  Rob, een van onze therapeuten staat voor u klaar!

  Behandeling

  Na het onderzoek maken wij een persoonlijk behandelplan met u. Een of meerdere actieve behandelingen gecombineerd met advies om toekomstige klachten te voorkomen helpen u snel weer op de been. Tijdens de behandelingen zullen wij analyseren hoe het herstel zich ontwikkeld.

  Afsluiting

  Wanneer de klachten zijn verholpen en u zich weer vrijuit kunt bewegen dan is het doel behaald en sluiten wij de behandeling af. Mocht het nodig zijn, dan is er de mogelijkheid om periodiek een afspraak in te plannen uw gezondheid te blijven monitoren. Zo kan er op tijd worden ingegrepen mocht dat nodig zijn en voorkomt u opnieuw klachten en pijn.

  Wat men van ons vindt

  Ewa B

  Super personeel, Claudia is een geweldige fysiotherapeute. Zij maakt het onmogelijke mogelijk met haar massage.

  Wendy van Mil

  Enkele weken geleden ontzettende pijn in mijn rug opgelopen. Kon dezelfde dag al terecht om 17.00 (‘s-morgen om 10.00 uur gebeld). Ze belde mij keurig terug dat ik in de pauze van Fysiotherapeute Claudia van Tussenbroek mocht komen. Werd keurig om 12.30 al gezien. Top service. Denken goed met patiënten mee.

  Henk Schelling

  12 jaar geleden een incomplete dwarsleaysie opgelopen. Sinds 11 jaar ben ik 2x per week behandeld bij M-Fysio. Toen in 2010 de zaak overging van eigenaar is het niveau echter voorruit gegaan. Op dit moment kan ik zeer goed functioneren en dit is vooral te wijten aan de goede medische behandeling. Er wordt goed naar…

  Wil je meer informatie opvragen?