Sport-revalidatie-banner-medi-sports

Sportfysiotherapie

Wilt u beginnen met sporten, maar weet u niet wat u lichaam aankan? Wilt u een mooie sportprestatie leveren, maar wel op een verantwoorde manier? Of heeft u een sportblessure opgelopenen wilt u snel en goed revalideren? Sport stelt andere eisen aan uw  lichaam en dus ook aan uw fysiotherapeut.Daarom helpen wij u in deze gevallen met sportfysiotherapie.

Sportfysiotherapie is een behandelmethode gericht op het ondersteunen van uw sportprestatie. Wij doen dit al jarenlang bij sporters van recreatief tot professioneel niveau. Ook zijn wij zelf actieve sporters. Wij weten dus hoe het is om geblesseerd te zijn en hoe het voelt om prestatie aan te scherpen

Beginnen met sporten

Wij geven advies over de impact van de inspanning op uw lichaam en een optimaal herstel hiervan. Ook bij een blessure uit het verleden kijken we naar de status hiervan en bouwen de belasting geleidelijk met u op.

Al een tijdje aan het sporten

Wij adviseren over uw sporttechniek om blessure vrij te blijven. Ook om uw prestatie te verbeteren helpen wij u mee. We kijken naar uw prestatievermogen en op deze basis maken wij een effectief trainingsthema die kunt volgen.

Sportblessure of lichamelijke klachten

Na een diagnose krijgt u een alternatieve training om uw conditie te onderhouden. Kunt u het veld veld weer op stemmen wij u status af met de trainer om zo de revalidatie goed af te sluiten op uw sport niveau.

Hardloopblessure

Dan helpen we u met fysiosportiefrunnning.

Lees meer

Knieklachten

Hier is een specifiek revalidatietraject voor.

Lees meer