Nekklachten-banner_medi-sports

Nek en schouders klachten?

Heeft u tijdens het bewegen van u nek en schouders problemen? Voelt het aan of er druk/vermoeidheid op uw nek en schouders ligt? In uw alledaagse leven heeft dit namelijk rechtstreeks effect op uw oplettendheid en kan voor verdere problemen zorgen.

Nek en schouders vast zitten

Wilt u flexibel met uw hoofd kunnen bewegen, maar ook dat uw hoofd niet stijf wordt indien u langdurig stil zit? De nekspieren en nekwervels zorgen hiervoor. Wanneer uw nek en schouders vast zitten, of vervormd zijn door slijtage is dit een directe aanleiding voor uw klachten. Tijdens het constateren van de status van uw nek en schouders is het belangrijk dat de oefeningen goed verlopen. Anders kan dit verdere gespannen, vermoede en pijnlijke spieren veroorzaken wat wij ten alle tijden willen voorkomen.

Klachten in de rest van uw lichaam

Zijn er klachten in de rest van het lichaam die veroorzaak kunnen zijn op basis van de bewegingen met uw nek? Een klacht van uw armen of handen kan veroorzaakt zijn door een probleem vanuit uw nek. Dat is de reden dat wij klachten onderzoeken en behandelen aan uw nek, schouders en armen gezamenlijk uitvoeren.

Wat voor oefeningen maakt u in uw hedendaagse leven? Heeft u stres? Wat is uw conditie? Dit kan dit een oorzaak zijn die invloed heeft op uw nekklachten. Wij zorgen eerst voor een uiterste bewegelijkheid van uw nekwervels en een optimale samenwerking in de aanspanning en ontspanning van uw nekspieren in onze behandeling. Daaropvolgend leggen wij zo makkelijk mogelijk u de houdingen en bewegingen uit van uw nek en hoofd in uw hedendaagse leven.

Om de reden dat nekklachten beïnvloeding hebben op uw oplettendheid, is het mogelijk dat deze beïnvloeding hebben op uw emotie. Dat is de reden dat wij onze behandeling met objectieve onderzoekresultaten vergelijken ondersteunen en zichtbaar maken tussen uw klacht en hoe u hiermee om kunt gaan.