Hallo, mijn naam is Jeroen Laheij en ik ben in september 2017 afgestudeerd als algemeenfysiotherapeut. Sinds november 2017 werk ik als fysiotherapeut bij van der Steen fysio in Ammerzoden.

Voordat ik ben begonnen met het studeren van fysiotherapie, heb ik eerst de opleiding CIOS afgerond in Arnhem. Naar deze sportopleiding wilde ik mijn eigen beter verdiepen in het menselijk bewegingsapparaat en met name, de klachten die mensen oplopen tijdens het sporten. Ik heb veel affiniteit met sport en gezondheid. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met tennissen en voetballen, waarbij ik de keuze heb gemaakt om op mijn 14 jarige leeftijd te stoppen met voetballen en meer te gaan tennissen.

Naast de fysiotherapie werkzaamheden ben ik ook gediplomeerd tennisleraar, waarin ik 1 avond in de week nog steeds lesgeef en zo van mijn passie deels mijn beroep heb kunnen maken. Ik vindt het erg leuk om mensen te leren hoe zij optimaal kunnen (sport)specifiek kunnen trainen. Hierbij vind ik het erg belangrijkĀ  dat zij zelf ook begrijpen waarom ze bepaalde oefeningen doen, en met welk doel.

In 2016 heb ik mijn minor revalidatie van bovenste extremiteit afgerond aan de Hogeschool Utrecht, tijdens deze minor is er dieper ingegaan op het onderzoeken en behandelen van schouder, elleboog en hand klachten. In de toekomst wil ik mijn eigen graag verder ontwikkelen in deze klachten zodat de patiƫnten optimaal rendement halen uit de behandelingen.

Ik ben met name in de avonduren te vinden bij Uniek fitness in Ammerzoden. Heeft u nog verdere vragen loop gerust een keer binnen!

 

Locatie Ammerzoden