Hallo, mijn naam is Marco van der Steen. Ik ben sinds 2010 eigenaar van Medi-Sports Ochten. In 2010 ben ik ook gestart met FysioAmmerzoden wat tegenwoordig deel uitmaakt van Medi-Sports. De vestiging in Dodewaard zijn we in 2014 gestart.

Voor de start van Medi-Sports heb ik samen met mijn gezin 13 jaar in Japan gewoond. Daar was ik hoofd van de medische staf van de professionele voetbalclub “Jubilo Iwata” in de Japanse J-League.
In 2012 ben ik naast mijn werkzaamheden in de praktijken ook werkzaam geweest als fysiotherapeut bij de voetbalclub Red Bull Salzburg in Oostenrijk.
Van 2013 tot 2015 hebben we met FysioAmmerzoden de medische begeleiding van FC Den Bosch verzorgd.
Sinds 2016 ben ik als hoofd van de medische staf van Guangzhou R&F FC in China werkzaam.

Sport speelt een leidende rol in mijn werkzaamheden. Niet alleen bij professionele sporters maar de behandelmethodes die ik daar gebruik, pas ik ook toe op amateur sporters en ook bij “niet-sporters”. Dat betekent een actieve en intensieve benadering waar de patiënt een belangrijke actieve rol speelt.
Bij Medi-Sports willen we U op een zo breed mogelijke manier helpen. Daarom beschikken we onder andere over echografie diagnostiek, Dry Needling, begeleide trainingsgroepen en PNE therapie (een innovatieve behandeling van o.a. chronische peesklachten dmv stroom die via een Dry Needle naald onder echo-geleiding wordt toegepast).

Bij Medi-Sports proberen we net iets meer en extra te doen voor uw herstel en gezondheid!